dijous, 14 de juliol del 2016

01/07/16 Mirabèl a l'Undàrius

I a punt pel gran dia. 

Després del rodatge del dia anterior a les Dansetes de Sabadell, ens aixequem d'hora i ens preparem per anar a contra-rellotge.

Sortim dos cotxes cap a Girona. I que complicat que és aparcar! Sort de les nostres assistents que ens el van a aparcar mentre nosaltres baixem, localitzem la petita plaça, muntem i fem les proves de so. No només ens aparquen els cotxes sinó que s'ocupen de comprar una mica de menjar pel dinar que haurem de fer a corre-cuita durant el viatge.


La petita plaça de les Voltes d'en Rosés està just davant del centre cívic del barri vell. L'Undàrius ja ha engegat amb un taller de glosa que s'està fent al centre cívic. Ja hi anem veient cares conegudes: organitzadors, talleristes, participants...


El lloc és petit però molt bonic i acollidor. Res feia pensar que aquest acte a ple migdia i que era més protocolari que res (i que s'havia de fer en aquell moment per l'agenda dels polítics de la ciutat) funcionés tan bé.

Vam estar molt còmodes amb la sonorització i va haver-hi un bon petit grup de balladors ben entregats i amb ganes d'iniciar aquest festival. Tot un èxit! Tot i que l'actuació va ser curta i amb uns parlaments de les autoritats locals i convidades pel mig, vam estar molt contents de com va sonar tot plegat.

Tot va anar sobre rodes. Pleguem puntuals, recollim a tot drap i cap als cotxes per anar cap a Occitània!