dimecres, 1 de juny del 2016

Nou canal Telegram de Mirabèl


Subscriu-te al nou canal Telegram de Mirabèl: 


Procurem escampar totes les nostres activitats a tort i a dret: pel blog, pel compte de twitter, per la pàgina de facebook i pel g+. Així que no teniu excusa per a no estar al dia de les nostres activitats! Tot i així hem obert un nou canal de comunicació que serà útil per tots els que sigueu usuaris de Telegram

Telegram és una aplicació molt semblant al whatsapp (de fet n'és alternativa de codi obert) i amb les mateixes funcions que aquest darrer. És de descàrrega gratuïta. 

Si ets usuari de Telegram pots fer-te subscriptor del canal de Mirabèl i rebràs al teu telèfon mòbil en forma de missatge les novetats dels concerts, tallers i actuacions de Mirabèl. En cap cas es tracta del típic grup de whatsapp sinó que és d'una sola direcció: només Mirabèl pot enviar missatges informatius als seus subscriptors sense la possibilitat de que aquests puguin respondre ni omplir el canal de missatges. Per part nostra prometem no atabalar-vos!

Ho podeu provar clicant a:

https://telegram.me/mirabelmusicaoc


o buscant-nos al Telegram per @mirabelmusicaoc. Si no et convenç, pots donar-te de baixa del canal sempre que vulguis de manera ben senzilla. 

Ah! I també estem al youtube i al souncloud!

Fins ben aviat!