dimecres, 23 d’octubre del 2013

29/10/2013 Mirabèl a Bulaternera

Les Capcadira ens van oferir la possiblitat d'anar a actuar amb elles per a fer un ball folc a Bulaternera, organitzat per l’Association Dans Six Mois.No cal dir que la proposta ens va fer molta il·lusió i ens vam preparar per a l'aventura.


Els mirabèl·lus vam fer un cotxe en ruta cap a Perpinyà, a on vam fer parada per a buscar un lloc per dinar. Tot i ser tard per l'horari francès, vam trobar una bona terrassa per menjar entrepans i amanides. La ciutat estava molt animada: molta gent passejant, tropes d'estudiants amb samarretes blanques i algunes disfresses corrent amunt i avall pel bizutage, i fins i tot una clanedestina de swing al mig de la plaça (swing à la sauvette, dels companys de swing perpignan)



Abans de marxar de Perpinyà, no va faltar la foto de rigor amb el cartell de la ciutat: "Que no, que Perpinyà, per molt que sigui el centre del món, no és Occitània, que és País Català!" Una mica més i ens hi deixem el mòbil d'en Pol...



Un cop arribats a Bulaternera vam poder aprofitar una mica del taller de jota, fandango i iniciació al bolero que feien la Núria Vinyoles i l’Ives Gras. Seguidament van arribar les Capcadira i vam preparar els temes que volíem fer conjuntament.



Proves de so, un bon sopar amb quiches de tota mena i uns pastissos que...uooohhhhh!!! estaven boníssims! i a ballar: CapcadiraIves Gras i Mirabèl.

I ja ben entrada la matinada, viatge de tornada cap a casa!